Taxaties

Vraag eenvoudig een onafhankelijke en erkende inboedeltaxatie aan voor alle roerende goederen

Deze website geeft u de mogelijkheid om eenvoudig en snel een inboedeltaxatie aan te vragen voor al uw roerende goederen zoals antiek, bedrijfsinventarissen, fietsen,  oldtimers, vliegtuigen en nog veel meer.

Erkende & onafhankelijke taxateurs

De Taxatiesite werkt uitsluitend met bevoegd & erkende taxateurs.
Onze taxateurs hebben door jaren van scholing, studeren en een rationele kijk op antieke, gebruikte en/of nieuwe goederen voor u een taxatierapport dat door verschillende instanties gebruikt kan worden/wordt gebruikt.
Naast deze unieke manier van werken is er een enorme databank aan accurate gegevens verzameld die, naast de parate kennis, telkens aangesproken kan worden.

Betaal niet te veel

Vermeldenswaardig is dat er via ons, in tegenstelling tot sommige taxateurs die hun courtage in promillen van het getaxeerde bepalen, volgens een vaststaand bedrag wordt getaxeerd.
Dit is niet alleen concurrerend, maar ons inziens een faire manier van calculeren/taxeren. Ga naar de pagina Werkwijze voor een overzicht van onze vaste taxatie tarieven voor alle roerende zaken.

Eenvoudig aanvragen

  • Ga naar taxatie aanvragen
  • Vul de gegevens in en klik op de knop “Verzenden…”
  • Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het vervolg

De taxateur verwerkt al uw gegevens en u ontvangt per e-mail het uitgewerkte inboedeltaxatierapport als een PDF bestand per e-mail. U krijgt een volledig inboedeltaxatierapport met een actuele dagwaarde van elk voorwerp.