Werkwijze

Werkwijze van de taxatiesite

Wanneer u een aanvraag voor onze taxatiedienst doet via de taxatiesite.nl, dan krijgt u op basis van uw info een passende offerte van ons! U kunt ons bellen of mailen, de transparante offerte ontvangt u per mail, dit voorkomt eventuele verrassingen achteraf.

Na uw akkoord plannen we een eventueel fysiek bezoek* en gaan we u daarna op kantoor de taxatie opdracht verwerken tot een duidelijk rapport met waarden.
Dit rapport leveren we u als concept ter verificatie aan met de factuur, na akkoord en betaling ontvangt u het rechtsgeldig ondertekende taxatierapport.

(taxatie tbv verdeling onderling, taxatie obv gelijkheidsbeginsel, taxatie tbv afdracht erfbelasting/taxatie voor successie afdracht/taxatie voor verzekeraar/ taxatie voor financier/taxatie voor notaris/taxatie voor advocaat/ taxatie voor rechtbank, taxatie voor rechtshulpinstanties. Kortom onafhankelijke taxaties voor iedereen.

(*) of als de opdracht online kan worden uitgevoerd, ontvangt u een voorschotnota/factuur vooraf. Het is een aan ons kantoor toegestaan vereiste bij online aanvragen, contra-expertises, benificiaire aanvaardingen, verwerping van erfenissen, scheidingskwesties en aan faillisementen gerelateerde opdrachten de voorschotnota/factuur bij vooruitbetaling te ontvangen.