Contra-expertise

U heeft een schade en krijgt niet de waarde uitgekeerd die volgens u kloppend is voor het item? Wellicht wordt er een beslag gelegd op uw goederen en klopt de waardebepaling niet volgens u! Kortom, u bent het niet eens met de waardebepaling van uw item/goederen. Vraag dan bij ons een contra-expertise aan. In iedere verzekeringspolis staat vermeld dat u recht heeft om een eigen deskundige in de arm te nemen, een contra-expert. Dat is geen motie van wantrouwen, het is gewoon uw recht als consument.

Niet elke verzekeraar is even duidelijk in het geven van advies mbt contra-expertise, wij wél en kunnen u vooraf vaak al diverse adviezen geven: contra-expertise rapporten van Value & Views taxatiebureau worden door alle verzekeraars geaccepteerd.
Niet alleen de particulier /zakelijk verzekerde, maar ook organen als Rechtbanken, Gemeenten, ARAG, DAS en onafhankelijke juristen cq advocaten vragen onze onafhankelijke contra-expertise dienstverlening aan. Offerte vooraf is vanzelfsprekend vrijblijvend.

Vraag direct een contra-expertise aan >>