Organisatie

Wie zit er achter De Taxatiesite

De website www.detaxatiesite.nl is gemaakt als uitbreiding van onze al bestaande websites om u nog beter te kunnen inlichten over onze dienstverlening m.b.t. het onafhankelijk taxeren van alle voorkomende roerende goederen.

We hebben geprobeerd om het u zo gemakkelijk als mogelijk te maken om een taxatie voor uw roerende goederen (inboedel) aan te vragen.

Het vastgoed, de huizenmarkt e.d. laten we graag over aan onze collega’s.

Ons hoofdkantoor en de administratie is gevestigd in Enschede:

Value & Views
Floraparkstraat 97-34
7531XG Enschede

Tel: 053-4312495
E-mail: Klik hier voor het sturen van een e-mail
KvK-nr: 08134529

Hoofd taxaties is de heer Willie Joldersma. Als onafhankelijk en erkend taxateur verantwoordelijk voor de uitvoering en fiattering van de afgegeven rapporten.

Ons kantoor is gevestigd in de provincie Overijssel maar de taxaties zijn gericht op de hele Benelux. We kunnen dus in elke plaats in de Benelux roerende zaken (zoals bijvoorbeeld een inboedel) taxeren.

De Taxatiesite werkt uitsluitend met bevoegde en erkende taxateurs. Onze taxateurs hebben door jaren van scholing, studeren en een rationele en economische kijk op antieke, gebruikte en/of nieuwe goederen voor u een taxatierapport welk door verschillende instanties gebruikt kan worden/wordt. Naast deze unieke manier van werken is er een enorme databank aan accurate gegevens verzameld die, naast de parate kennis, telkens aangesproken kan worden.

Indien u contact wilt opnemen gebruik dan ons contactformulier. Voor een concrete taxatie kunt u geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier invullen. Deze kunt u starten door uw postcode in te vullen bovenin de website. De taxateur zelf neemt dan direct telefonisch of per mail contact met u op om uw taxatie aanvraag te bespreken.